Project Description

Személyre szóló színterápiás mandalák rendelésre

Tökéletes ajándék szülinapra, karácsonyra, évfordulóra, vagy csak úgy. 

A mandala ősi szimbólum, jelentése kör, korong, középpont.

Megnyilvánítja az univerzum egységét, önmagunk egységét, saját középpontunkat, és az univerzum középpontjában önmagunkat.  Évezredek óta használják meditációs technikákhoz és gyógyító hatású gyakorlatokhoz.

A színek rezgések és ezáltal válaszreakciót váltanak ki az emberi testben. Nevünknek és születési dátumunknak is saját rezgése van. Ahogy a hangok rezegnek kiejtéskor, úgy rezeg a nevünk is a saját színére. Nevünk és születési dátumunk a saját színazonosítónk. E két adat alapján láthatóvá válnak a színeink. Vannak azonban színek, amelyek hiányoznak, ezek rezgése nincs velünk. Ezért a személyre szóló mandalába a megrendelő neve alapján megállapított hiány színek kerülnek bele. Az alap formáját pedig a születési dátum adja. Ha olyan helyre teszed, ahol gyakran láthatod, jótékony hatással lesz az életedre, és pozitív érzelmeket kelt. A mandala feltölt erővel, kiegyensúlyozottá tesz, harmonizál, pozitív változásokat indít be az élet minden területén, kiegyensúlyozza, pihenteti a szellemet, lecsendesíti az elmét és az érzelmeket és segít megtalálni a helyes utat. Pozitívan befolyásolja energia rendszerünket, ezáltal nyugtat, regenerál, beindítja a szervezet öngyógyító képességét. Minden egyes mandala színeket, fényeket sugároz. Meditációs eszközként is kiválóan használható. Bármikor, ha kibillennél a lelki egyensúlyból, de akkor is mikor minden rendben van, ülj le elé, és gondolatok nélkül csak nézd. Egyszerűen fogadd be a látványát. Békét és harmóniát teremt az életedben.

A személyes mandala, tulajdonosának születési dátuma és neve alapján készül, színterápiás módszerrel. Ezeket az adatokat kell megadni megrendeléskor.

Mintája meditációval, egy intuitív állapotban jelenik meg, miközben ráhangolódom a tulajdonosra. (Nincs szükség a személyes ismeretségre.)


Fa lapra készül akril festékkel, falra akasztható.

Páros mandala is rendelhető, esküvőre, házassági évfordulóra kiváló ajándék. Az ilyen a mandalába a pár hiányszínei kerülnek, mindkettőjükre ugyanúgy pozitív hatással lesz. Kérhetsz családi mandalát is, maximum 4 főig.

Páros vagy családi mandala min. 30 cm-től rendelhető!

Szeretnél saját magadnak személyes mandalát, vagy meglepnéd vele szeretteidet?

Rendeld meg most:
Webáruház
0Ft
NYERJ TE IS!

Iratkozz fel hírlevelemre és nyerj!

Így kapsz egy 500 forintos kuponkódot, valamint
folyamatosan tájékoztatlak az újdonságokról és akcióimról.