Project Description

Egyéni beszélgetés

Előfordulhat, hogy életed egy pontján elakadsz valamiben. Szeretnél változtatni, de egyedül nem tudod, hogyan. Hatalmába kerít a félelem, az aggódás, esetleg elfog a magány vagy a kétely. Ha a benned kavargó érzéseket és kérdéseket megosztanád valakivel, itt vagyok számodra.

A velem való beszélgetés nem egy pszichológiai terápia, hanem egy szeretetteljes összekapcsolódás. Ilyenkor rád hangolódom, és félretéve az egót, és minden ítélkezést, közösen kapcsolódunk a Belső Bölcsességhez. Ezáltal olyan segítséget kaphatsz, amire valóban szükséged van. Ne várd tőlem, hogy pontosan megmondom, hogyan kellene döntened, vagy mit kellene csinálnod, hiszen nem tudhatom mi a legjobb számodra. Egy olyan teret biztosítok, ahol béke van és szeretet, és képes lehetsz befelé figyelni, hogy meghalld belső, Igazi Hangodat. A történeteid alatt ott rejlenek a válaszok, és Te tudod a válaszokat, csak le kell mennünk értük. Így válik majd nyilvánvalóvá számodra, hogy mi a következő lépés.

A beszélgetésnek nincs szabott ára, adomány jelleggel működik.
Személyesen, telefonon és video messenger is van lehetőség rá.

Időpontot az alábbi telefonszámon tudsz kérni:
+36 30/950-6203,
vagy ezen az e-mail címen: info@csodavagyok.hu

Ha úgy érzed, szívesen támogatnád a munkámat, és ezzel a segítségre szoruló embereket, ezen a linken teheted meg >>> Meghívlak egy kávéra

Szeretettel,
Lévai Anikó

Kérj időpontot>>>+36309506203

Merj változtatni! • Szeretettel várlak!
0Ft
NYERJ TE IS!

Iratkozz fel hírlevelemre és nyerj!

Így kapsz egy 500 forintos kuponkódot, valamint
folyamatosan tájékoztatlak az újdonságokról és akcióimról.