Rólam2019-12-01T17:59:10+01:00

Rólam

2007-ben kezdődött…. Egy kedves barátom mesélt nekem egy ősi tibeti gyógymódról, ami megváltoztatta az életét. Eleinte hitetlenül hallgattam, de a kíváncsiságom hatalmas volt és egyre többet szerettem volna tudni. Ekkor indult el spirituális útkeresésem.

Először belevetettem magam a keleti gyógyítás,- a hagyományos kínai orvoslás módszereibe, egészségügyet, természetgyógyászatot tanultam, idővel azonban egyre inkább az kezdett foglalkoztatni, hogyan közelíthető meg a tudat oldaláról az ember számos problémája.

Felfogásom és feladatom szerint egy szemléletmód változásban, a helyes érzékelésben segítek. A test nem képes megbetegíteni magát. Csak az elme képes megbetegíteni a testet. Így az elme az, ami gyógyulásra szorul. Nem a betegség ellen, hanem a gyógyulásért, a boldogságért, a lelki békéért munkálkodom.
Nincs testi tünet lelki ok nélkül, ezért minden esetben fontosnak tartom ezek feltárását. A tünet vagy fizikai állapot, egy rezgési jelzés, a rezgési állapotunk mutatója. A fizikai elváltozás a “segítőnk”, amely figyelmeztet arra, hogy valamit hibázunk magunkkal szemben. Mivel csak magunknak árthatunk, a legfontosabb dolog, hogy miről és hogyan gondolkodunk. Akinek megváltozik a gondolkodásmódja, megváltozik az élete is. Minden, amit megélünk, kezdve az érzelmektől egészen az érzelmekre adott fizikai reakciókig, minden öngerjesztett dolog.

A tudatosság sokkal fontosabb a gyógyításnál. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a tudattalanság állapotából, az lehetővé teszi a test gyógyulását. Amit képesek vagyunk érzékelni, azt meg is tudjuk gyógyítani. Minden ember birtokolja a gyógyulásához szükséges erőt. Én abban nyújtok segítséget, hogyan lehet megnyitni az ehhez vezető kaput.

Amennyiben kérdésed van, szeretettel segítek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Végtelen hála tölti meg a szívemet, hogy éppen itt és most élek. Áldás, hogy a küldetésemet felismerve megtaláltam az élet legkönnyebb útját.

Lévai Anikó
természetgyógyász, reflexológus, életöröm tréner, mandalafestő

Hitvallásom:

Csak azért vagyok itt, hogy őszintén segítsek. Segítsek a gyógyulásban, egy boldog, bőség tudatos és szeretetteljes élet megvalósításában, a jelen békéjének megélésében. Minden reggel mikor felkelek, merítek Isten kegyelméből és megteszek még egy lépést afelé, hogy elvégezzem ezt a feladatot. Hálával telten járom az utam.

BLOGBEJEGYZÉSEIM

0Ft
NYERJ TE IS!

Iratkozz fel hírlevelemre és nyerj!

Így kapsz egy 500 forintos kuponkódot, valamint
folyamatosan tájékoztatlak az újdonságokról és akcióimról.