Felnőtt mandalafestés

Négy az egyben mandalafestő workshop

Kinek ajánlom?
Mindenkinek. Fordíts egy napot magadra, és töltődj fel. Csodálkozz rá, milyen kreativitás rejlik benned. Alkoss olyan dolgot, amit ezelőtt még soha, hagyd magad kizökkenteni a hétköznapokból, és szerezz egy később is használható tudást.
Vegyél részt egy izgalmas kalandban, amely megtanít a jelenben lenni.

Miért ajánlom?
A Mandalakészítés egy meditációs munka, miközben alkotsz, megszűnik a fejedben a mentális zaj. Befelé figyelsz, gyógyulsz, megtisztít a negatív energiáktól, tanulsz valami újat, és fejlődsz.

Amennyiben kedvet kaptál, akkor gyere és utazz velem ebbe a mesés világba. A tanfolyam ideje alatt, betekintést nyerhetsz a Mandalák és a színek varázslatos világába. Megtanulhatsz Mandalát tervezni, majd színterápiás módszerrel megfesteni. A Mandala készülhet magadnak, de szeretteidnek is egy csodás ajándék. Nem egy sablont nyomtatunk ki, és másolunk le, hanem befelé figyelve hívjuk elő a formákat, és festjük mag a színeket.

Mit tanulunk a tanfolyamon? 

– a színterápia alapjai, hiányszíneink meghatározása (1.) – A színterápia megmutatja, milyen színek vannak a nevedben, és mik a hiány színeid. Ez a hétköznapokban is segítséget nyújt az egyensúly megteremtésében.
– hogyan kell mandalát tervezni és megrajzolni
– mandalafestés hernyóselyemre (2.) – rárajzoljuk a selyemre a megtervezett mandalát, kontúrozzuk, kifestjük majd akasztót készítünk rá
– mandalafestés fára akrillal (3.)
– kipróbáljuk a pontozó technikát (4.)

A tanfolyamon bárki részt vehet, nincs szükség előképzettségre. Minden eszközt, kelléket biztosítok, neked semmit nem kell hoznod. A tanfolyam ára tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a kész Mandala díját.

Következő időpontok:

>> > A mandalafestő worshopok 2024 őszén folytatódnak Bócsán.

Részvétel díja: 24.900 Ft

Helyszín:
Bócsa, Forrás tanya

A férőhelyek száma korlátozott (6 fő), ezért kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat! A jelentkezéshez, tölts ki az alábbi űrlapot:

  Telefonszám (kötelező)

  A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani, ehhez jelentkezés után elküldöm a bankszámla számot.

  Egyéni festésre is jelentkezhetsz, ennek az ára 29.900 Ft. Ez történhet személyesen, és online módon is. Ha egyéni festésre jelentkezel, akkor meg tudjuk beszélni, hogy melyik az a technika, ami téged leginkább érdekel, és egyéni tanmenetet is fel tudunk állítani.
  Jelenleg csak az egyéni online lehetőség működik!
  Írj nekem e-mailen, vagy keress telefonon!

  info@csodavagyok.hu
  +36309506203

  Ha egy kreatív élménynapot ajándékoznál szeretettednek, vásárolj Mandalafestő ajándékutalványt!

  Ajnándékutalvány

  Ha úgy érzed neked szól ez a befelé figyelős, színterápiás alkotónap, szeretettel várlak!

  A tanfolyamon résztvevők munkáiból:
  (mind saját tervezésű)

  Gyerek mandalafestés

  A Mandala rajzolása egy kreatív önkifejező módszer. Festése, nézése, a meditáció egy formája. Harmonizál, kiegyensúlyozza, pihenteti a szellemet, lecsendesíti az elmét és az érzelmeket, összehangolja a jobb és a bal agyféltekét. Pozitív érzelmeket kelt, előhozza rejtett képességeinket. Békét és harmóniát teremt az életünkben.
  A gyerekeknek is egy kiváló lehetőség az alkotásra, hisz a kreativitás iránti vágy belénk van kódolva. Játékosan tanulnak új dolgot, jól szórakoznak, miközben akár szeretteiknek ajándékot is készíthetnek

  ★ Kinek ajánlom?
  Fiúknak és lányoknak is, 8 éves kortól.
  Egy izgalmas kalandban vehetnek részt, színekkel, formákkal varázsolnak, kikapcsolódnak, koncentrálnak, feltöltődnek, és hatalmas sikerélményük lesz.

  ★ Miért ajánlom?
  A Mandalakészítés egy meditációs munka, miközben alkotunk az elme lecsendesedik. Befelé figyelünk, fejlődünk, tanulunk.

  ★ Mit tanulunk a tanfolyamon?
  – a selyemfestés alapjait,
  – hogyan kell a mandalát megrajzolni?
  – a kontúrozást,
  – a selyem megfestését

  Mesés utazásra hívok minden érdeklődő gyermeket a Mandalák és a színek varázslatos világába.

  Következő időpont:
  2025. tavasz

  Ha szívesen hoznád el gyermeked a tanfolyamra, a következő időpontról érdeklődj üzenetben! Megbeszélünk egy mindkettőnknek megfelelő alkalmat, és oda szervezem a tanfolyamot.
  Ha többen vagytok érdeklődők, és 3-4 gyermek jönne, akkor az már egy kis csoport, keresünk egy megfelelő időpontot.

  A tanfolyamon bárki részt vehet, nincs szükség előképzettségre. Minden eszközt, kelléket biztosítok, neked semmit nem kell hoznod. A tanfolyam ára tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a kész Mandala díját.

  Részvétel díja: 9.000 Ft

  Helyszín: Bócsa, Forrás tanya

  A férőhelyek száma korlátozott (6 fő), ezért kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat! A jelentkezéshez, tölts ki az alábbi űrlapot:

   Telefonszám (kötelező)

   Telefonon is hívhatsz: +36309506203.

   A tanfolyamon szülők is részt vehetnek!

   Minden alkotni vágyó gyermeket és szüleiket szeretettel várok!

   A tanfolyamon résztvevő gyerekek munkáiból: