Személyre szóló színterápiás mandalák rendelésre

T√∂k√©letes aj√°nd√©k sz√ľlinapra, kar√°csonyra, √©vfordul√≥ra, vagy csak √ļgy.¬†

A mandala ŇĎsi szimb√≥lum, jelent√©se k√∂r, korong, k√∂z√©ppont.

Megnyilv√°n√≠tja az univerzum egys√©g√©t, √∂nmagunk egys√©g√©t, saj√°t k√∂z√©ppontunkat, √©s az univerzum k√∂z√©ppontj√°ban √∂nmagunkat.¬†¬†√Čvezredek √≥ta haszn√°lj√°k medit√°ci√≥s technik√°khoz √©s gy√≥gy√≠t√≥ hat√°s√ļ gyakorlatokhoz.

A sz√≠nek rezg√©sek √©s ez√°ltal v√°laszreakci√≥t v√°ltanak ki az emberi testben. Nev√ľnknek √©s sz√ľlet√©si d√°tumunknak is saj√°t rezg√©se van. Ahogy a hangok rezegnek kiejt√©skor, √ļgy rezeg a nev√ľnk is a saj√°t sz√≠n√©re. Nev√ľnk √©s sz√ľlet√©si d√°tumunk a saj√°t sz√≠nazonos√≠t√≥nk. E k√©t adat alapj√°n l√°that√≥v√° v√°lnak a sz√≠neink. Vannak azonban sz√≠nek, amelyek hi√°nyoznak, ezek rezg√©se nincs vel√ľnk. Ez√©rt a¬†szem√©lyre sz√≥l√≥ mandal√°ba a megrendelŇĎ neve alapj√°n meg√°llap√≠tott hi√°ny sz√≠nek ker√ľlnek bele. Az alap form√°j√°t pedig a sz√ľlet√©si d√°tum adja. Ha olyan helyre teszed, ahol gyakran l√°thatod, j√≥t√©kony hat√°ssal lesz az √©letedre, √©s pozit√≠v √©rzelmeket kelt. A mandala felt√∂lt erŇĎvel, kiegyens√ļlyozott√° tesz, harmoniz√°l, pozit√≠v v√°ltoz√°sokat ind√≠t be az √©let minden ter√ľlet√©n, kiegyens√ļlyozza, pihenteti a szellemet, lecsendes√≠ti az elm√©t √©s az √©rzelmeket √©s seg√≠t megtal√°lni a helyes utat. Pozit√≠van befoly√°solja energia rendszer√ľnket, ez√°ltal nyugtat, regener√°l, beind√≠tja a szervezet √∂ngy√≥gy√≠t√≥ k√©pess√©g√©t. Minden egyes mandala sz√≠neket, f√©nyeket sug√°roz. Medit√°ci√≥s eszk√∂zk√©nt is kiv√°l√≥an haszn√°lhat√≥. B√°rmikor, ha kibillenn√©l a lelki egyens√ļlyb√≥l, de akkor is mikor minden rendben van, √ľlj le el√©, √©s gondolatok n√©lk√ľl csak n√©zd. EgyszerŇĪen fogadd be a l√°tv√°ny√°t. B√©k√©t √©s harm√≥ni√°t teremt az √©letedben.

MeggyŇĎzŇĎdtem r√≥la, hogy mandal√°kat mindenkor √©s minden√ľtt rajzoltak, festettek, kŇĎbe v√©stek √©s √©p√≠tettek, egysz√≥val a mandala m√°r r√©ges-r√©g l√©tezett, amikor p√°cienseim felfedezt√©k maguknak…”
(C.G.Jung)

A szem√©lyes Mandala, tulajdonos√°nak sz√ľlet√©si d√°tuma √©s neve alapj√°n k√©sz√ľl, sz√≠nter√°pi√°s m√≥dszerrel. Ezeket az adatokat kell megadni megrendel√©skor.

Mint√°ja medit√°ci√≥val, egy intuit√≠v √°llapotban jelenik meg, mik√∂zben r√°hangol√≥dom a tulajdonosra. (Nincs sz√ľks√©g a szem√©lyes ismerets√©gre.)

Fa lapra k√©sz√ľl akril fest√©kkel, falra akaszthat√≥.

P√°ros mandala is rendelhetŇĎ, esk√ľvŇĎre, h√°zass√°gi √©vfordul√≥ra kiv√°l√≥ aj√°nd√©k. Az ilyen a mandal√°ba a p√°r hi√°nysz√≠nei ker√ľlnek, mindkettŇĎj√ľkre ugyan√ļgy pozit√≠v hat√°ssal lesz. K√©rhetsz csal√°di mandal√°t is, maximum 4 fŇĎig.

P√°ros mandala min. 30 cm-tŇĎl rendelhetŇĎ, csal√°di 3 fŇĎs 40 cm-tŇĎl, √©s csal√°di 4 fŇĎs 50 cm-tŇĎl!

A megrendel√©s csak elŇĎre utal√°ssal, vagy bankk√°rty√°s fizet√©ssel lehets√©ges, enn√©l a term√©kn√©l nem tudsz ut√°nv√©ttel fizetni!!

Szeretnél saját magadnak személyes mandalát, vagy meglepnéd vele szeretteidet?

Kattints alul a Web√°ruh√°z gombra!

15 cm¬†√ė mandala 6.000 Ft:

20 cm¬†√ė mandala 10.900 Ft:

25 cm¬†√ė mandala 13.900 Ft:

30 cm¬†√ė mandala 17.900 Ft:

40 cm¬†√ė mandala 23.900 Ft:

50 cm¬†√ė mandala 28.900 Ft:

80 cm¬†√ė mandala 50.000 Ft:

Személyes mandaládat rendeld meg webáruházamban: