Személyre szóló színterápiás mandalák rendelésre

Tökéletes ajándék szülinapra, karácsonyra, évfordulóra, vagy csak úgy. 

A mandala ősi szimbólum, jelentése kör, korong, középpont.

Megnyilvánítja az univerzum egységét, önmagunk egységét, saját középpontunkat, és az univerzum középpontjában önmagunkat.  Évezredek óta használják meditációs technikákhoz és gyógyító hatású gyakorlatokhoz.

A színek rezgések és ezáltal válaszreakciót váltanak ki az emberi testben. Nevünknek és születési dátumunknak is saját rezgése van. Ahogy a hangok rezegnek kiejtéskor, úgy rezeg a nevünk is a saját színére. Nevünk és születési dátumunk a saját színazonosítónk. E két adat alapján láthatóvá válnak a színeink. Vannak azonban színek, amelyek hiányoznak, ezek rezgése nincs velünk. Ezért a személyre szóló mandalába a megrendelő neve alapján megállapított hiány színek kerülnek bele. Az alap formáját pedig a születési dátum adja. Ha olyan helyre teszed, ahol gyakran láthatod, jótékony hatással lesz az életedre, és pozitív érzelmeket kelt. A mandala feltölt erővel, kiegyensúlyozottá tesz, harmonizál, pozitív változásokat indít be az élet minden területén, kiegyensúlyozza, pihenteti a szellemet, lecsendesíti az elmét és az érzelmeket és segít megtalálni a helyes utat. Pozitívan befolyásolja energia rendszerünket, ezáltal nyugtat, regenerál, beindítja a szervezet öngyógyító képességét. Minden egyes mandala színeket, fényeket sugároz. Meditációs eszközként is kiválóan használható. Bármikor, ha kibillennél a lelki egyensúlyból, de akkor is mikor minden rendben van, ülj le elé, és gondolatok nélkül csak nézd. Egyszerűen fogadd be a látványát. Békét és harmóniát teremt az életedben.

Meggyőződtem róla, hogy mandalákat mindenkor és mindenütt rajzoltak, festettek, kőbe véstek és építettek, egyszóval a mandala már réges-rég létezett, amikor pácienseim felfedezték maguknak…”
(C.G.Jung)

A személyes Mandala, tulajdonosának születési dátuma és neve alapján készül, színterápiás módszerrel. Ezeket az adatokat kell megadni megrendeléskor.

Mintája meditációval, egy intuitív állapotban jelenik meg, miközben ráhangolódom a tulajdonosra. (Nincs szükség a személyes ismeretségre.)

Fa lapra készül akril festékkel, falra akasztható.

Páros mandala is rendelhető, esküvőre, házassági évfordulóra kiváló ajándék. Az ilyen a mandalába a pár hiányszínei kerülnek, mindkettőjükre ugyanúgy pozitív hatással lesz. Kérhetsz családi mandalát is, maximum 4 főig.

Páros mandala min. 30 cm-től rendelhető, családi 3 fős 40 cm-től, és családi 4 fős 50 cm-től!

A megrendelés csak előre utalással, vagy bankkártyás fizetéssel lehetséges, ennél a terméknél nem tudsz utánvéttel fizetni!!

Szeretnél saját magadnak személyes mandalát, vagy meglepnéd vele szeretteidet?

Kattints alul a Webáruház gombra, vagy írj nekem!

20 cm Ø mandala 14.900 Ft:

25 cm Ø mandala 21.900 Ft:

30 cm Ø mandala 28.900 Ft:

40 cm Ø mandala 38.900 Ft:

50 cm Ø mandala 53.900 Ft:

70 cm Ø mandala 75.900 Ft:

80 cm Ø mandala 99.900 Ft:

Személyes mandaládat rendeld meg webáruházamban, vagy írj nekem e-mailt: egeszseg@keola.hu

Webáruház

Ha pedig te magad is szeretnél ilyen csodás mandalákat festeni, gyere el a mandalafestő tanfolyamomra!

Részletekért kattints a gombra>>>

Lélek mandalák workshop

Kukkants bele eddigi munkáimba >>>

Munkáim