Hívj meg egy kávéra!

1 500 Ft

Amennyiben jó szívvel támogatnád a munkámat, hívj meg egy kávéra!

A „kosárba teszem” gombra kattintva egy csodás meditációs csomagot vásárolsz meg, amellyel abban támogatsz, hogy minél több rászorulónak tudjak segíteni. Amennyiben arra érzel inspirációt, a + jellel megemelheted a darabszámot, annyival megtöbbszörözve ezt az összeget.

Cikkszám: KV-202099 Kategória:

Leírás

Több olyan foglalkozást tartok, és csoportot vezetek, amikért nem kérek pénzt. Adományokat hálás szívvel fogadok, de nem szeretném, ha valaki anyagi okok miatt nem tudna igénybe venni egy szolgáltatást, vagy nem kapna segítséget, amikor arra van szüksége. Vannak események, amiknek árat szabtam, és vannak, amik adományos módon működnek.

Fontos tudnod, hogy „ha meghívsz egy kávéra”, vagy többre, azzal nem az én életemet, megélhetésemet támogatod, hanem sok olyan ember életének jobbátételét, akik nehéz anyagi helyzetben vannak, de nagy szükségük van lelki segítségre.
Az a célom, hogy minden elvonulásra legalább egy fő rászorulót el tudjak vinni ingyen.

Cserébe két, általam írt meditációt adok neked. Az egyik, egy 10 perces “Elengedés” meditáció, arra az esetre ha pl. egy kellemetlen helyzet már egy ideje fennáll, nem akar megoldódni, újra és újra fájdalmas érzéseket kelt benned, és nem tudod elengedni. A másik pedig egy 18 perces “Vagyok” meditáció, ami a Valódi Éneddel való összekapcsolódásról szól, melyben megtapasztalhatod a szabadságot.
És ahogy eddig is, igyekszem segíteni ott, ahol szükség van.

A vásárlásról természetesen elektronikus számlát küldök.
Hálásan köszönök minden segítséget!

Szeretettel,
Lévai Anikó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top