Áfonyaleveles almaecet

2 700 Ft

Készleten

A termékben lévő gyógynövények hatásai miatt, cukordiétához ajánljuk.

Készleten

Cikkszám: K8003 Kategória: Címke:

Leírás

 Áfonyaleveles almaecet
9 gyógynövényes elixír a normál vércukorszintért
250 ml 

Összetevők:
Biológiai erjesztéssel készült almaecet (ecetsav tartalom 5%),
szederlevél (Rubi fructicosi folium), áfonyalevél (Myrtilli folia), bojtorjángyökér (Bardanae radix), fehér babhéj (Phaseloil leg.), kecskeruta, kukoricabajusz (Maydis sigmata), kapor (Anethi folium), fahéj (Cinnamomum cassia), fügefalevél 

Fogyasztása:
Egy pohár folyadékban napi 2×1 evőkanálnyit elkeverni, ebéd és vacsora után meginni. A fogyasztás időtartama és mennyisége függ a vércukor szint mértékétől. Előfordulhat, hogy csak 2 naponta vagy naponta 1x is elegendő bevenni. Vegye figyelembe vércukor szintjét:
8 mmol/l-ig: minden nap ebéd vagy vacsora után egy adag.
8 mmol/lfölött: minden nap ebéd és vacsora után egy-egy adag.

Használat előtt felrázandó, üledékképződésre hajlamos, ez nem minőségi hiba!
Felbontás után javasolt hűtőszekrényben tárolni.

Népgyógyászati tapasztalatok alapján a termékben lévő gyógynövények hatásai:

Áfonyalevél: Hozzájárul a koleszterin- és a vércukorszint egészséges szintjének fenntartásához. Vércukorszint-csökkentő szerepe miatt a cukorbetegség elleni terápiák egyik fontos kiegészítője . Cukorbetegség elleni szerként a népi gyógyászat is számon tartja.

Szederlevél: Hatóanyagai: tannin, flavonoidok, illóolaj, C-vitamin, szerves savak. Kivonata leginkább a cukorbetegségre és az ízületi betegségekre (reuma, köszvény) hatásos.

Bojtorjángyökér: Kimutatták, hogy az inulin, a bojtorjángyökér legfőbb alkotóeleme, igen figyelemreméltó gyógyerővel rendelkezik. Erősebbé teszi a szerveket, s természetes cukortartalma révén segít szabályozni a cukoranyagcserét. Az inulin egy természetes étkezési rost, mely előfordul zöldségekben, a kedvező bélflóra táplálásán és fenntartásán kívül előnyösen befolyásolja a bél pH-értékét, melynek következtében javul a szervezet kalcium- és magnézium ellátottsága.

Fehér babhéj: Vércukor szint csökkentő, vízhajtó hatású.

Kukoricabajusz: elsősorban húgyutak bántalmai, vesekő és hólyaghomok, valamint cukorbaj ellen használják, de jótékony kiegészítője a magas vérnyomás elleni gyógynövény keverékeknek is.

Kapor: jó hatással van a gyomorrontásra és az emésztési zavarokra. Fogyasztása képes csökkenteni a vércukor- és a koleszterin szintet, segít rendben tartani a vérnyomást, így segítség a szívinfarktus és az agyvérzés megelőzésénél.

Kecskeruta: Az orvosi kecskeruta növényi antidiabetikum. Klinikai vizsgálatok bizonyították hatóanyagainak vércukorszint-csökkentő hatását, ami a feltevések szerint a glikogénszintézis serkentésével történik. Ezért növényi inzulinnak is nevezik.

Fahéj: Immunerősítő, vírusos fertőzések ellen, vércukorszint csökkentő, emésztés javító, gyomorerősítő, megfázás, influenza ellen.

Fügelevél: A vérnyomás és a vércukorszint szabályozására, a csontritkulás megelőzésére, valamint az emésztési gondok enyhítésére hatékony.

Almaecet: Az almaecet egyik kiválósága az, hogy segítséget nyújt a méreganyagok kiürülésében a szervezetből. Ezért segítség ízületi fájdalmaknál, reumás betegségeknél. Fogyasztásával erősíthetjük a bélflóránkat és így elkerülhetjük a bélbetegségek kialakulását. Serkenti az emésztést, fokozza az anyagcserét és a kiválasztási folyamatokat, segít a vérzsír szintjének szabályozásában, zsíroldó hatása miatt különösen alkalmas a fogyókúrák során.

A betegség pusztán gyógynövényekkel nem gyógyítható. A testet az elme képes meggyógyítani. Kiegészítő kezelésként viszont kiváló eredményeket lehet elérni a használatukkal, különösen a kezdődő stádiumban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Go to Top